Dr. Paul Craig Roberts: Seznam teroristů vydláždil cestu k tyranii

Věděli jste, že na Seznamu tzv. teroristů, sledovaných americkou vládou, je 2 000 000 jmen? Národní bezpečnostní rada sice tvrdí, že většina lidí na tomto seznamu nejsou Američané.

Avšak Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost k tomu uvádí, že na desetitisíce Američanů je, či v minulosti bylo pohlíženo jako na teroristy.

Národní bezpečnostní radu přitom ani nenapadne srovnat si do očí bijící nesoulad mezi počtem teroristických akcí a dvěma milióny teroristů, který sám o sobě dokazuje, že kdyby zde soulad byl, žily by Spojené státy ve stavu neustávajícího chaosu.

K čemu dobrému tedy seznam slouží?

Rozšiřuje moc bezpečnostní byrokracie. Tento seznam se z počátečního počtu 120 000 osob rozrostl na dva milióny, což je sedmnáctkrát víc, než jaké bylo původní číslo. Odpovídá to počtu teroristických akcí v poslední době? Vzpomenete si na některé?

Seznam je zde tedy pro cosi jiného. Umožňuje FBI vyvíjet tlak na lidi. Aby se např. stali informátory či falešnými svědky, a to s výhrůžkou, že když nebudou spolupracovat, budou jejich jména na seznam připsána.

Seznam umožňuje úřadům trestat a umlčet lidi bránicí pravdu a odhalující falešné vládní narativy jako lži, kterými skutečně jsou.

Vzpomeňte na fakt, že nacisticky znějící Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost i Seznam teroristů jsou výtvory 11. září, z něhož byli bez jakýchkoli důkazů obviněni tzv. muslimští teroristé, když všechny důkazy naopak ukazovaly na činnost vnitřních amerických orgánů, vedených snahou proměnit Blízký východ ve stát Izrael.

A tak lze na závěr konstatovat: Seznam sledovaných osob je nástrojem k ovládání lidí, při čemž jeho dalšími užitečnými funkcemi je aklimatizovat Američany na bezdůvodné narušování jejich soukromí, stejně tak jako přivykat je na svévolné rozkazy úřadů. Či řečeno ještě jasněji: Seznam je zde proto, aby Američany připravil na tyranii.

ZDROJ (překlad Mgr. Lubomír Man)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *