JUDr. Jiří Vyvadil: I ten masový vrah je produktem rozvalu Česka i celého našeho světa…

Vše souvisí se vším. Nikdy od roku 1992 nebyla naše společnost tak rozvrácena a naštvaná jako nyní. To, že se mohutná většina cítí rozbolestněná a bezmocná, se logicky potřebuje ventilovat.

Vyhazovy z práce, udavačství a spektakulární trestní řízení pro neexistující genocidu na Ukrajině, kdy ruská akce byla pro Rusko jedinou možností, jak čelit arogantnímu odmítnutí Putinových logických požadavků na záruky proti rostoucímu obklíčení ze strany NATO.

Můžeme se divit, že je to jen další impuls k celkové atmosféře každodenního volání Černochové, Řepky po válce s Ruskem?

Ano. Kult války proti Rusku, nákupy zcela zbytečných letadel, které budeme potřebovat jen proto, že tu válku vyvolává tato vláda, bohužel s velkou podporou opozičního ANO a připomíná naivní a hlavně nebezpečné militaristické volání Rakouska-Uherska před 1. světovou válkou, které znamenalo v konečném dějství jeho rozpad.

Jistě, tyto nálady odstartoval současný vládce Bílého domu, coby vůdce tzv. svobodného západního světa. Vyvolal je, získal jako krysař mohutnou podporu svých podřízených oveček a jen některé státy, Maďarsko a Slovensko má v čele dva schopné vůdce, kteří se tomuto nátlakovému běsu umí postavit a také až skončí tato smutná kapitola evropských a světových dějin budou jedinými na straně vítězů. Ty ostatní jako shnilé hrušky popadají.

A stejně tak bude muset popadat vše shnilé, co opustilo cestu míru a nadšeně se vydalo do války, kterou nelze vyhrát.

A tak padne Biden, padne Fiala s celou svou suitou, padne drtivá většina současných západních vůdců. Vojenský pakt NATO bude muset zažít striptýz sebepoznání, že jako tzv. obranný pakt zcela selhal.

A kdo si rychle neposype hlavu popelem, bude zřejmě politicky zatracen.

Nejenom vše souvisí se vším, ale i vše zlé může také přinést něco dobrého.

Nejtragičtější masová vražda v dějinách země nás všechny musí vést znovu k přesvědčení: Už nikdy válku. Ne konfrontaci! Ano spolupráci a chytrému soutěžení mezi státy s rozdílným společenským uspořádáním.

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Glosy, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *