Chystají nás na válku s Ruskem!

Posílám odkaz na nové video „Aby bylo jasno“: Ovčánci, chystejte se na válku! Vrchnost rozkáže a stádo potáhne na porážku? Za čí zájmy? Proč? Už zase? – Pokud si nechá U NÁS desetimilionové stádo OPĚT rozkazovat…

Tu roušky, lockdowny a včeličky, tu obohacovače a multikulti, tu tři svetry a vypnuté radiátory, tu Zelený ortel a uhlíkovou stopu, to korektnost a LGBTblablabla, tu válčičku, dokonce jadernou… Cui bono?

Když lidé dovolí, aby s nimi kterákoli „vrchnost“ zacházela jako s laboratorními potkany či se stádem dobytka určeného na jatka, pak se skutečně změní v laboratorní potkany či stádo jatečného dobytka. A  přitom stačí říct hned na počátku: NE! A nedat se! Kašlat na jejich rozkazy! Vždyť je nás o tolik více než JICH! Každý však musí začít sám u sebe.

Pozn. Naší Pravdy: No ano, ta slova sedí jako facka na sále! Po pravdě řečeno, tohle sedí k tématu jakbysmet, však se koukněte!


Víte, že Česká vláda připravuje zemi na válku s Ruskem? Víte, že obranu České republiky nelze zajistit jen profesionálními vojáky a ministryně Černochová počítá s mobilizací občanů? Víte, že ve hře je i vystěhování civilních pacientů z vojenských nemocnic? A víte, k čemu používá ministryně Černochová armádní letadlo?

Ukážeme Vám to!

Mobilizace, vystěhování civilistů z vojenských nemocnic,
válka s Ruskem. Chystejme se, zní z vlády:

Tucker Carlson:
Co ti šílenci udělají dál?
Americký novinář předpověděl válku USA s Ruskem.


Pozn. Naší Pravdy:

Donald Trump během projevu k republikánům ve státě Georgia před třemi měsíci řekl toto:

Jsem jediný kandidát, který to může slíbit. Nedovolím třetí světovou válku… A tohle by nebyla  tradiční válka s tanky, které jezdí tam a zpět a střílejí po sobě. Byla by to jaderná válka, možná se zničením celého světa. To nedopustím. Nikdo jiný to nemůže říct.

Záběry z amer. filmu Den poté z r. 1983
o tom, o čem hovořil Donald Trump, aniž by
představitelé ČR vůbec chápali (!), oč se jedná:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza Ukrajina, Přišlo nám do pošty se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *