Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 18.12.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval Putinovu vystoupení, v němž ruský prezident shrnul události v tomto roce v rámci odpovědí na nejčastější dotazy národa.

Pjakin zmínil v této souvislosti, že sice i v případě Putina jsou praktiky domluvy předem, kdo smí položit otázky a jaké, ale na rozdíl od Bidena Putin aspoň odpovídá bez papíru, nic během odpovědi nečte. Jinak řečeno, navzdory všemu Putin rád posuzuje otázky z pléna přímo, bez přípravy.

Dále Pjakin zmínil vnitřní boj ruské kulturní fronty proti ruskému národu. Např. tak, že se dětem přes TV obrazovku ukazují filmy, ve kterých se vykresluje ruský člověk jako zlo, jako barbar, proti kterému je potřeba bojovat, že ruský národ vůbec nemusí ani existovat. Takže vyvstává otázka, PROČ ruská státní TV takové věci šíří skrze televizi? (Pozn. Naší Pravdy: Ostatně, nejen v Rusku se bojuje proti Rusku, ale také v ostatních slovanských zemích, třeba v ČR: podrobněji ZDE).

Celkově vzato, Pjakin se v tomto posledním svém vystoupení zevrubně věnoval naprosto zásadnímu jevu: čím více Západ bojuje proti Rusku, tím více bojuje ruská kulturní fronta skrze sdělovadla proti Rusku. Neuvěřitelné? Leč skutečné! (Pozn. Naší Pravdy: Kdo umí rusky, může se o tom přesvědčit sám, když navštíví ruské weby, na kterých se Pjakinem popsané tyto věci masově odehrávají, ale také, když si znalci ruštiny všimnou, jaká reklama doslova zahlcuje ruské weby – jedna nabídka přes druhou nabízí studium a práci na Západě, případně dokonce emigraci s občanstvím za určitý obnos peněz).

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *