Robert Kennedy jr.: Zbrojaři vlastní Demokraty i Republikány

Kandidát na amerického prezidenta Robert Kennedy Jr. v rozhovoru s portálem Alpha News z Minnesoty řekl, že jedním z jeho hlavních plánů jako prezidenta je zničit válečnou mašinérii.

Nyní máme 800 základen v zahraničí… a každá z těchto základen s někým začíná válku, uvedl. Zmínil také funkci zpravodajských služeb. Jeho strýc, J.F. Kennedy, ji prý pochopil během prvních čtyř měsíců ve funkci. Mají zajistit vojenskému komplexu neustálý přísun nových válek.

Americký plukovník Richard Black

V souvislosti s válkou na Ukrajině uvedl Kennedy Jr. jako příklad společnosti BlackRock, State Street, Vanguard, které vlastní McDonald’s, Northrop Grumman, Raytheon, Boeing, které z toho konfliktu mají zisky.

Proč potřebujeme rozšiřovat NATO? Protože když rozšíříme NATO, země, která vstoupí do aliance, musí provádět nákupy zbraní v souladu se standardy NATO, a to pro tyto společnosti znamená okamžitě miliardy dolarů.

Tyto společnosti jsou největšími vlastníky jak Demokratické, tak Republikánské strany. Takže si myslím, že se tady odehrává nějaká nečestná hra.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *