Dr. Paul Craig Roberts: Amerika prochází genocidou

Není konspirační teorií, že 300 000 imigrantů-nájezdníků (oficiální počet), kteří každý měsíc bez odporu vstupují do USA, jsou náboráři organizovaní nevládními organizacemi, a nikoli uprchlíci před politickým pronásledováním.

Nevládní organizace, které invazi zastřešují, poskytují mapy tras, podél nichž je poskytováno jídlo a přístřeší. Na pomoc invazi se staví silnice a mosty.

Jednou z nevládních organizací je Hebrejská společnost pro pomoc imigrantům (HIAS), jejímž členem představenstva byl do prosince 2020 současný ředitel amerického ministerstva vnitřní bezpečnosti Alejandro Mayorkas, sám Žid. Podle článku na serveru substack obdržela HIAS v posledních třech letech od americké vlády 100 miliónů dolarů.

Mayorkas se narodil v zahraničí a sám je přistěhovalec-nájezdník. Přesto je ředitelem pro vnitřní bezpečnost Spojených států. Výbor Sněmovny reprezentantů pro vnitřní bezpečnost 31. ledna odhlasoval schválení článků o obžalobě Mayorkase za „úmyslné a systémové odmítání dodržování zákonů“ při prosazování hraniční politiky a „porušení veřejné důvěry“. Nebylo vyšetřeno, zda to byl Mayorkas, kdo poskytl 100 miliónů dolarů z peněz amerických daňových poplatníků židovské nevládní organizaci zapojené do organizované invaze do USA.

Podle zprávy o substacku má HIAS v Darien Gap zpracovatelské centrum, které slouží ke shromažďování imigrantů-nájezdníků a k jejich posílání na cestu s průvodcem a zásobami. Mayorkas o tom zřejmě ví a možná to pomáhá financovat. Neočekávejte však, že Kongres bude vyšetřovat něco, co by se mohlo nepříznivě odrazit na židovské organizaci.

Dalším problémem je Vanita Gupta, dcera indických přistěhovalců, která je zástupkyní generálního prokurátora USA. Gupta se aktivně podílí na vyšetřování policejních oddělení, prosazování práv LGBTQ2 a stíhání zločinů z nenávisti a vyhrávání vyrovnání pro děti nelegálních přistěhovalců. Její otec je ředitelem společnosti Avantor, která v Mexiku vyrábí acetanhydrid, produkt používaný při výrobě heroinu a metamfetaminu.

Vzhledem k tomu, že politika otevřených hranic demokratů usnadňuje obchod s drogami, je otázkou, zda je spolupracovnice generálního prokurátora, která bojuje za imigranty-vetřelce a jejíž otec je zapojen do společnosti, která vyrábí produkt používaný v obchodu s drogami, ve střetu zájmů.

Vládnutí v babylonské věži je problematické, zejména když jsou nejnovějšími občany barevní lidé s rasovými privilegii, která jim umožňují přednostní vstup do nejvyšších funkcí. Mnozí z přistěhovalců-nájezdníků přicházejí ze zemí, v nichž je běžné, že úředníci privatizují své úřady za peníze nebo pro ideologické a sociální programy. Když má západní vláda tolik státních úředníků ze zemí mimo západní tradici, jak může tato země zůstat západní? Neproměňuje se v něco jiného? (S rozpadem integrity západních veřejných i soukromých institucí se chování úředníků USA stalo charakteristickým pro třetí svět. Příkladem je Fani Willisová, okresní prokurátorka Fulton County, a Letitia Jamesová).

Za vlády demokratů je každý měsíc povolen vstup nelegálních přistěhovalců do USA v počtu (oficiálním, skutečný počet může být vyšší) rovnajícím se počtu obyvatel Pittsburgu v Pensylvánii. Přemýšlejte o tom. Každý rok nás politika otevřených hranic demokratů osidluje 12 městy o velikosti Pittsburghu plnými přistěhovalců z třetího světa, kteří neznají západní zvyky.

Je to nová forma genocidy, kterou Amerika prochází. Není mi jasné, zda z Ameriky zbylo dost na to, aby se dokázala zachránit. Záchrana je zcela jistě nemožná, dokud budou důvěřiví, nesebevědomí a nešťastní Američané volit demokraty.

Ne že by republikáni byli o moc lepší. Pokud mohu soudit, jediný rozdíl mezi oběma stranami spočívá v tom, že republikány nemotivuje nenávist proti bělochům a jejich politikou není je zničit a zaplavit jejich zemi barevnými.

Republikánům však chybí bojový duch. Sami jsou součástí establishmentu a spokojí se s tím, že situaci dojí až do konce.

Stejně jako se nic neudělá s genocidou Palestinců, neudělá se nic ani s genocidou Američanů. Bílí lidé jsou ohroženým druhem. Jejich vlády se proti nim spikly.

ZDROJ (překlad Zvědavec)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *