USA: Testy jedů na vlastním obyvatelstvu

Reportáž z TV magazínu Spiegel (viz dole) ukazuje, že v  r. 1994 americká armáda prováděla pokusy s biochemickými zbraněmi ve velkých amerických městech.

Nedobrovolnými pokusnými subjekty se stali občané USA, zejména děti. Následky byly strašlivé.

Jedním z hlavních argumentů stále ještě přesvědčených zastánců očkování je, že by nás občany přece vlády tohoto světa nikdy záměrně nepoškozovaly. Bohužel existuje řada faktů a důkazů, které dokazují pravý opak. Starší reportáž Spiegel TV Magazínu z roku 1994 odhaluje právě tento záměr.

Jako příklad poslouží rozsáhlé experimenty, které se prováděly především ve velkých metropolích USA. Nedobrovolnými pokusnými osobami zde byli občané USA. Byli otráveni, protože armáda chtěla vědět, co se stane, protože bojové látky se přece musí otestovat před použitím na „nepřítele“. Tak byla například jedna základní škola jako „nepřítel“ po dobu tří měsíců každý den bombardována sulfidem zinku/kadmia. Každý den byly děti kontrolovány na přítomnost zůstatku těchto látek, aniž by rodiče věděli proč. Následky byly hrozné.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dějiny a současnost, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *