Světu mír! Milan Krajča a Marek Adam jako nedělní hosté v Klubu krumlovské vlastenecké levice

Vlastenecký levicový klub v Českém Krumlově v neděli 25. února 2024 přivítal své hosty: Milana Krajču, místopředsedu ÚV KSČM, a Marka Adama, místopředsedu jihočeského KV KSČM.

Dvacet sympatizantů krumlovské vlastenecké levice družně hovořilo s nedělními hosty, ale i mezi sebou navzájem. A všichni se otevřeně vyjadřovali k otázkám evropských i krajských voleb, dále k otázkám války a míru, vlastenectví a samozřejmě k tématu levicové politiky jako takové.

Poděkování patří zejména Petru Brechovi za organizaci nedělní klubové akce, stejně tak Stanislavu Trnkovi za poskytnutí a vytvoření vstřícného zázemí. V neposlední řadě tímto děkujeme rovněž členům a příznivcům OV KSČM Český Krumlov.

Atmosféra setkání se nesla v přátelském duchu a my se už teď moc těšíme na setkání příští, o němž budete opět včas informováni.

„Prapor s logem KSČ je český a možná evropský unikát. Jeho hodnota je podle některých znalců nevyčíslitelná. Prapor zřejmě pochází někdy ze 30. let minulého století a zájem o něj projevilo, podle jedné sběratelky, i Dělnické muzeum v Londýně“, uvedl na stránkách Whatsapp – My, lidé Petr Brech.

Mírové nebe nad hlavou!

Fotografie: Světlana Šatná a Marek Adam
Video: Světlana Šatná
Průvodní text: Petr Brech a Marek Adam

STAČILO! M. Krajča a M. Adam, 25.2.2024 v Č. Krumlově


Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *