Nechci děsit, ale uvědomme si to konečně!

U nás ve zprávách jsou záběry z bojů na Ukrajině, kde dojde (téměř vždy) pouze ke zničení ruské techniky či k zabití ruských vojáků.

Výjimkou byly záběry ze zničení prý prvního systému Himars, ale sám jsem přitom viděl ještě předtím video s přepravou 2 poškozených systémů Himars zpět do USA (Když musely do USA, asi to nebylo lehké poškození!?). Naše zprávy nejsou ani zdaleka objektivní stejně tak, jako udávané počty zabitých ukrajinských a ruských vojáků.

Uvedené video ukazuje, jak pouze jeden ruský tank zlikvidoval asi za 8 minut 2 ukrajinské tanky a 6 obrněných vozidel!

Na YouTube jsem viděl velmi hodně podobných videí, kde naopak ukrajinská strana přichází o velké množství techniky (Např. jak KA-52 během asi 10 s zničil 2 tanky Leopard 2, celé plochy s vojáky spálené zaživa ruskými termobarickými střelami atp..), ale naše sdělovací prostředky o tom nepíší!

Asi se bojí, že by to podlomilo morálku a chuť bojovat!

Hrozné – vždyť to jsou většinou mladí kluci, někteří mají rodiny a místo jednání o míru stále slyším boj, boj a zase boj! Měli by tam vyslat všechny „hlavouny“ a „válkychtíče“ i s jejich mladými kluky.

Připadá mi, že to berou jako počítačovou hru a neštěstí druhých je vůbec nebolí! Bohužel i naše zbrojní koncerny na tom vydělávají obrovské peníze – na životech mladých lidí! Já kvůli tomu nemohu již ani dobře spát a bojím se o své kluky, synovce a nakonec i o osud světa!!! Nemlčme nebo toho budeme (pozdě) litovat!

Více než aktuální slova písně z r. 1985

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Kauza Ukrajina, Přišlo nám do pošty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *