Dr. Ogňan Tuleškov: Výňatek z „Generalplan Ost“

Na poradě svého hlavního stanu 16. července 1941 za Göringovy, Rosenbergovy, Lammersovy, Bormannovy a Keitelovy účasti definoval Hitler nosné úkoly nacionálně-socialistické politiky takto:

Základní princip spočívá v tom, jak tento koláč rozdělit co možná adekvátně, tak, abychom ho mohli: zaprvé ovládat; zadruhé řídit a zatřetí exploatovat. Na téže poradě Hitler oznámil, že po porážce SSSR musí být území „Třetí říše“ rozšířeno východně přinejmenším po Ural. „Součástí říše“, prohlásil tu, se musí stát celé Pobaltí, Ukrajina, Bělorusko a Krym i s přilehlými regiony, volžské oblasti i region s centrem v Baku.

Poznámka Českých nár. listů: Proto i v současnosti neonacisté tak touží po uvedených územích. Vždyť se jedná o územní dědictví po Třetí říši. To by měli respektovat i Rusové. Pokud ne, pak k tomu budou donuceni silou? Případně i jadernými zbraněmi?

Pozn. Naší Pravdy: Rusko bude donuceno nikoli voj. silou, ale sanitárním fašismem v podobě Pandemické smlouvy, která vejde v platnost po celém světě od května 2024. Nebylo by to možné, kdyby Rusko opustilo řady WHO a WEF Klause Schwaba. Bohužel však, vývoj v Rusku dává tušit, že zrada nár. zájmů za prezidenta Putina, stejně jako za Gorbačova a Jelcina, nadále pokračuje. Podrobněji ZDE

Himmler už 25. května 1940 předložil „koncepci“, nazvanou „Některé úvahy o tom, jak naložit s místním obyvatelstvem východních oblastí“. Stálo tu:

„Jsme maximálně měrou zainteresováni na tom, aby se národy východních oblastí v žádném případě nesjednocovaly, nýbrž naopak štěpily na co možná malé větve a skupiny.“ Konkrétní plán, jejž z toho Himmler vyvodil už 15. července, během následujících 25-30 let předpokládal likvidaci a deportaci 80-85 % obyvatel Polska, 85 % obyvatel Litvy, 65 % populace západní Ukrajiny, 75 % obyvatel Běloruska a po 50 % populace Lotyšska, Estonska a Čech.

– Poznámka –

Plán Barbarossa byl ve srovnání se současnými plány primitivním viděním východního prostoru a jeho budoucnosti. Současné plány předpokládají zřejmě i aktivní tažení Poláků proti Rusům. Též pobaltské státy se aktivně angažují v protiruské politice. O Ukrajině ani nemluvě. Kromě těchto a dalších „vylepšení“ dochází ke zcela zásadním změnám. Hlavní silou tažení na východ proti Rusku není a nebude Německo, ale USA a Anglie s celým NATO, v němž Německo je považováno za regionální mocnost pod rozhodujícím vlivem USA. Hlavní roli v plánu „Barbarossa II“ hrají USA. Též v současnosti, kdy se hraje na šachovnici o vládu nad světem, cílem je zničení a rozdělení Ruska, které je překážkou vítězného pochodu „Západu“ celým Heartlandem, na jehož konci by nadvláda USA nad světem byla potvrzena.

Zápas mezi zastánci unipolárního a multipolárního světa skončí buď vítězstvím USA (Západu), nebo Ruska s Čínou a dalšími státy, které usilují o novou organizaci celého světa, v němž by se mohly uplatňovat všechny velmoci i další státy, jež se staví proti nadvládě jedné velmoci, tj. USA a jejím spojencům.

Takovéto vidění světového pohybu je jedním z možných. Hra na světové šachovnici však může přinést různá překvapení. To nejhorší z nich je světová jaderná válka, která může zahubit veškerý život na naší krásné modré planetě.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dějiny a současnost se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *