Klaus Schwab: Bůh je mrtvý, nyní Světové ekonomické fórum nabývá božskou moc

Podle Světového ekonomického fóra (WEF) je Bůh mrtvý. A dále také prohlásili, že „Ježíš je falešná zpráva“ a že vůdci WEF „nabyli božské moci“, aby vládli nad lidstvem.

Podle těchto psychopatů vzniklo nové jednotné světové náboženství spojující celé lidstvo, které u oltáře uctívá klimatickou vědu, techno-komunismus a eugeniku. Pokud je vám těžké uvěřit, že Světové ekonomické fórum Klause Schwaba zašlo až tak daleko, zjevně jste nevěnovali pozornost vývoji v poslední době.

Pravá ruka Klause Schwaba, Yuval Noah Harari, oznámila, že WEF bylo ve svých plánech tak úspěšné, že „nabývá božskou moc tvorby a ničení“. Rouhání tím nekončí. Harari také slibuje, že WEF změní lidi (zřejmě jen ty vyvolené) na bohy.

WEF je také stále nepřátelštější ke křesťanství a jiným velkým náboženstvím. Pokud jen trochu čtete mezi řádky, je jasné, že WEF se vědomě pokouší nahradit Ježíše.

Takže si to shrňme, podle WEF je Ježíš falešná zpráva, Bůh je mrtvý a ty nemáš duši. Jsi „hacknutelné zvíře“, které nemá schopnost svobodné vůle.

WEF infiltrovalo mnohé vlády
na celém světě, včetně Ruska

Světové ekonomické fórum strávilo desetiletí tichou infiltrací demokraticky zvolených vlád, pronikáním do vládních kabinetů a využíváním obrovského vlivu na svět z chodeb Schwabova švýcarského úkrytu v Davosu.

Připomeňme si jména slovenských politiků, kteří se někdy zúčastnili zasedání WEF v Davosu – Heger, Remišová, Pellegrini, Raši, Dzurinda. (Pozn. Naší Pravdy: Podrobněji k Rusku ZDE)

Tito tyrani se nyní stali arogantními a jistými si svým vlastním úspěchem. Už se neskrývají ve stínu a zpoza opony netahají loutkové šňůrky. Podle Schwaba je jeho úkolem formovat „transformaci“ světa v současném období. A nepřekvapivě obdivuje čínský systém státní kontroly a autoritářství.

Západní demokracie byla zdecimována, protože světoví lídři a kabinety jsou pevně pod jejich kontrolou. Trudeauova Kanada se stala pustinou autoritářského dozoru. Nový Zéland Jacinty Ardernové je pravděpodobně technokraty z Davosu kontrolován ještě přísněji.

Proč by měli respektovat nás a naše lidská a ústavní práva, pokud nás považují za „hacknutelná zvířata“ neschopná svobodného myšlení?

Podívejme se do Brazílie. Oblíbenec WEF Lula, který ještě ani nenastoupil do úřadu, když začal s vydáváním příručky Klause Schwaba a zmrazil bankovní účty demonstrantů uprostřed mrazivého zásahu proti svobodě projevu a právu klidně protestovat.

Nejprve Kanada, nyní Brazílie. Dále budou USA a Evropa?

Globalisté si rádi hrají na Boha

Francouzský miliardář Philippe Argillier tvrdí, že má čtyři databáze odhalující 38 jednotlivců, kteří ovládají celý svět a řídí „stínovou vládu“.

Bill Gates, kterého není třeba představovat, je jedním z těch 38 nezvolených jednotlivců, co řídí každodenní život 8 miliard lidí. Argillier tvrdí, že může dokázat, jak Bidenova administrativa přijímá přímé příkazy od této stínové vlády.

Chcete-li nahlédnout do budoucnosti pod touto stínovou vládou, vyplatí se věnovat pozornost nejnovějšímu oznámení Billa Gatese, který má za sebou dlouhou historii hraní si na boha. Před tímto rysem v Gatesově psychologii nás už před lety varoval Robert F. Kennedy.

Podle Kennedyho juniora, Světová zdravotnická organizace (WHO) provozuje globální sociální a medicínské experimenty v souladu s vizí jejich megadárce Billa Gatese a jeho náboženské víry, že dokáže využít technologie (vakcíny a geneticky modifikované zemědělství), aby se stal zachránce celého lidstva. Kennedy Jr. na své stránce na Instagramu uvedl:

Gatesova strategie koupě si Světové zdravotnické organizace (přes vysoké dary) a korupční kontrola zdravotnických úředníků, jako jsou Tony Fauci nebo Deborah Birxová znamená, že spoluzakladatel Microsoftu může nyní diktovat globální zdravotní politiky ovlivňující 8 miliard lidí a kontrolovat i ty nejintimnější detaily našeho života.

Gates ve své roli falešného zachránce byl přichycen, jak světovým lídrům říká, že je čas, aby „panely smrti“ rozhodovaly o tom, kdo má právo žít a kdo musí zemřít.

Závěr

Samozřejmě, že Gatesovy „panely smrti“ mají co do činění s posedlostí globalistické elity depopulací. Toto je brutální, bezduchý svět, který jsou Gates a stínová vláda ze Světového ekonomického fóra odhodláni zavést v rámci svého Velkého resetu.

Nikdy proto nesmíme dovolit, aby se jejich špatné náboženství stalo novým normálem. Prohlédněte si jedno z videí níže, abyste se mohli hlouběji ponořit do těchto plánů, protože být informován znamená být připraven! Jsme v tom všichni spolu.

Zdroje: NewsPunch.com, NaturalNews.com

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *