JUDr. Jiří Vyvadil: Fialovi preferovaní Ukrajinci jsou časovanou bombou…

I Česko může časem zažít něco podobného jako nyní Francie s hořícími auty, střelbou a ještě více rozdělenou společností. Petr Fiala a spol. si hraje s ohněm a na všech úrovních.

Ekonomika je jedna z nejhorších v EU.

Svoboda projevu je potlačována pomalu stylem normalizace po vstupu vojsk Varšavské smlouvy, vnucování jedině správné euroatlantické politiky, která způsobila tolik krvavých událostí od bombardování Jugoslávie, přes drastické války v Afghánistánu, Iráku, proti Sýrii či Libyi a rozvrácení světa díky všestranné podpoře války proti Rusku.

Platí známý fakt, že všechny vlády vedené ODS, kromě té první Klausovy neskončily standartním uplynutím volebního období, ale tak či onak převratem a jejich pádem.

I ta druhá Klausova skončila jak známo Sarajevským atentátem, Topolánkova skončila vzpourou části lidoveckých poslanců a pádem během prvního českého předsednictví EU. Nečasova tragikomickým zásahem policistů na úřadu vlády a i nyní, a visí to ve vzduchu, postupně narůstá hněv lidí pro politiku Fialovy vlády, jejímž jediným viditelným cílem je podpora Ukrajiny a Ukrajinců za každou cenu na úkor občanů České republiky a na úkor zdravého rozumu.

Podobně jako v celé Evropě vede i u nás mainstream v podobě porazit Rusko za každou cenu a podporovat Ukrajinu vedené nebezpečným manipulátorem Zelenským, který předvádí své každodenní herecké kousky a zároveň obepnul Západ sítí lží o tom, že Rusko porazí.

Rusko nepochybně může sem tam ustoupit, ale představa, že vítěz nad Napoleonem, Hitlerem, Čečenskými a gruzínskými teroristy, Finskem atd. bude poražen, je slabomyslná.

Zatím u nás velký udatný národ Ukrajinců, který si sem Fiala pozval podobně jako po mnoho desetiletí francouzští prezidenti, se stále více chová jako na dobytém území a když někoho pobodají, policie ani neuvádí národnost. Nejsme zatím na tom tak zle jako Francouzi, ale budou-li pokračovat politici ODS tímto způsobem, náhle to bouchne. Konec konců ještě týden před 17. listopadem 1989 by nikoho nenapadlo, jak se vše za týden zlomí.

Do řádných voleb je ještě velmi daleko a napětí roste. Padly úvahy o generální stávce, protože zprofanovaný šéf odborů z Aspen Institutu nikdy nebude skutečným odborářským vůdcem a jeho trapný pokus o kandidaturu na prezidenta, kdy si nechal vyplatit 5 miliónu podpory, aby je vzápětí utratil a podpořil progresivistickou Nerudovou, zpečetilo jeho společenskou věrohodnost.

Naopak roste odpor vůči Fialovým uprchlíkům z Ukrajiny, mimochodem nikoliv k těm, kteří přicházeli za prací spontánně předtím.

Budou-li dál napadat naše občany a v tomto smyslu, Romové, nic naplat, našimi občany jsou, ale Ukrajinci nikoliv, může to bouchnout.

Být proti Ukrajině je v současné době bojem proti této zcela špatné vládě. A každý chápe, že vítězství Ukrajiny by velice Fialu a spol. posílilo. A to si, věřím, většina občanů nepřeje.

Vše zlé je k něčemu dobré. Za svou osobu soudím, že to budou právě Ukrajinci u nás a jejich nepřijatelné chování, kteří přispějí k náhlému pádu této vlády.

Vsaďme se.

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Kauza Ukrajina se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *