Haiti: Neočkovaná země, která se nezapojila do covidových restrikcí, má nejméně covidových úmrtí

Haiti je jedna z mála zemí na světě, které se vůbec nezapojily jak do celé „covidové hry“, tak do nátlaku na aplikaci genových injekcí.

V zemi se vůbec nenosily roušky, neměli tam žádné lockdowny a ani plošné testování. Žili tam stejně jako dřív a Covid tam nikoho příliš nezajímal.

Žádné strašení korporátních médií, zkorumpovaných politiků a rádoby odborníků ani nucení do genových injekcí, které si tam téměř nikdo nenechal aplikovat. Experimentální injekci nakonec dostala jen asi 2 % lidí, což byli zřejmě ti, kdo k tomu byli nuceni jen proto, že museli cestovat do zahraničí, kam by nebyli bez aplikace genových injekcí vpuštěni.

Nicméně tato neočkovaná země je nyní v podobné situaci jako mnoho zemí afrických, které celý covidový podvod i takzvané „očkování“ víceméně ignorovaly: vykazují tam minimum úmrtí „na Covid“.

Život pokračoval jako obvykle, jak v roce 2021 uvedla i americká státní televize NPR.

A nejen to: když měla země dostat šarži vakcíny AstraZeneca, vedení země to odmítlo, protože zprávy o vedlejších účincích vedly k rozšířené skepsi mezi obyvatelstvem a lékařskou komunitou ohledně bezpečnosti vakcíny.

Navíc se mezi velmi mladou populací země nevyskytovala téměř žádná kritická onemocnění, takže nebylo třeba se vystavovat riziku experimentálních vakcín.

Výsledek je jistě působivý a umožňuje také srovnání s těmi africkými zeměmi, které se do očkovacího šílenství také nezapojily.

A ani dnes na Haiti není důvod se zajímat o Covid-19. K dnešnímu dni bylo podle oficiálních informací v zemi s přibližně jedenácti milióny obyvatel distribuováno pouze kolem 665 000 dávek „vakcíny“ (což bylo pro účely propagandy stále označováno jako „masové zavedení“).

Celkem bylo zaznamenáno 860 úmrtí na Covid. Protože bylo pro generování „čísla případů“ upuštěno od již tak do značné míry nesmyslných hromadných testů PCR, bylo oficiálně jen o něco více než 34 000 potvrzených covid pozitivních „případů“.

Haiti má větší problémy než „virus nachlazení“, který stejně nemůže většině populace ublížit. Vážným problémem jsou spíš různá infekční onemocnění, jako je cholera, která si každoročně vyžádá tisíce životů.

Nedá se tedy očekávat, že by se celková „proočkovanost“ proti Covid-19 ve výši 2,2 % výrazně zvýšila. Navíc se ukazuje, že je možné jednat bez masivních omezení a příkazů, což bohužel většina zemí světa neudělala.

Haiti je také příkladem toho, jak mainstreamová média, která jsou plná svědků covidových, záměrně ignorují podobné příběhy o úspěchu.

Koneckonců, takové zprávy narušují rozšířené pohádky o „účinných“ genetických injekcích a údajně nezbytných lockdownech, které prestitutky v mainstreamových redakcích již dlouhou dobu propagují.

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Analytika, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *