Hillary Clintonová se dostala do hádky se studentem Kolumbijské univerzity (video)

Bývalá ministryně zahraničí USA Hillary Clintonová hovořila s bývalou chilskou prezidentkou Michelle Bacheletovou o mezinár. porušování lidských práv.

Z davu bylo slyšet, jak mladý muž hlasitě hovoří o “pokrytectví”, a to hlavně v souvislosti s tím, že to byla právě americká vláda, která stála za potlačováním lidských práv v Chile (podrobněji ZDE), když podporovala pučistickou vládu Augusta Pinocheta.

Bývalá ministryně zahraničí USA Hillary Clintonová se dostala do roztržky se studentem, který křičel o štvavé “válečnické” politice prezidenta Joea Bidena. Během panelové akce u příležitosti 75. výročí Všeobecné deklarace lidských práv (UDHR) na Kolumbijské univerzitě v New Yorku se Clintonová a dosud neidentifikovaný student pustili do ostré výměny názorů.

Panelová diskuse na Kolumbijské univerzitě a bývalou ministryní zahraničí USA Hillary Clintonovou a bývalou chilskou prezidentkou Michelle Bacheletovou o mezinár. porušování lidských práv: STUDENT UNIVERZITY SE DO TOHO VLOŽIL.

Panelová diskuse, kterou Clintonová sama moderovala, se náhle zastavila kvůli požadavku studenta, aby se Clintonová vyjádřila k jeho tvrzení, že “idiotská” Bidenova politika hrozí rozpoutáním třetí světové války.

Zatímco Clintonová hovořila s bývalou chilskou prezidentkou Michelle Bacheletovou o mezinárodním porušování lidských práv, z davu bylo slyšet, jak muž hlasitě hovoří o “pokrytectví” a to hlavně v souvislosti s tím, že to byla právě americká vláda, která stála za potlačováním lidských práv v Chile, když podporovala pučistickou vládu Augusto Pinocheta. A ty samé USA teď pořádají konference o lidských právech v Chile a jinde ve světě.

UNIKÁTNÍ VYSTOUPENÍ STUDENTA KOLUMBIJSKÉ UNIVERZITY NA ADRESU HILLARY CLINTONOVÉ:

Pokrytectví skutečně neuvěřitelného rozsahu. Jenže ta hádka se týkala něčeho jiného. Student chtěl po Hillary, aby odsoudila výroky Joe Bidena z jeho projevu v Oválné pracovně Bílého domu ze dne 19. října 2023, ve kterém vyzval Kongres ke schválení balíku válečné pomoci ve výši 100 miliard dolarů pro Izrael, Taiwan a Ukrajinu. Podle studentova názoru zatahuje Biden USA do III. světové války a po Clintonové chtěl, aby projev Bidena odsoudila.

Ta to odmítla a v závěru dokonce studentovi pohrozila, že “skončil” a na Twitteru se hned rozjely konspirace, co se asi studentovi brzy může přihodit za “nehodu” nebo něco jiného.

Je absurdní, že americký Deep State tak rád pořádá konference o lidských práv, když právě USA jsou největším sponzorem terorismu ve světě a jednotlivých režimů, které potlačují lidská práva způsobem, že se to ani nedá popsat. USA podporovaly desítky let Saúdskou Arábii, kde jsou lidská práva tabu, podporovaly v 80. letech Irák proti Íránu kde také byla lidská práva tabu, podporovaly juntu Augusto Pinocheta v Chile, kde byla lidská práva tabu, USA založily v 80. letech Al-Kajdu, aby bojovala proti Sovětům v Afghánistánu (podrobněji ZDE a ZDE).

Koncem 80. let USA společně s Izraelem a jeho Mossadem založily Hamás, aby byl protiváhou proti Organizaci pro osvobození Palestiny (OOP) Jásira Arafata.

Ta měla koncem 80. let velký vliv a sionistům v Izraeli hrozilo, že OOP a Perézova a po něm Šamirova vláda Izraele opravdu uzavřou mírovou dohodu a vznikne Palestina jako samostatný stát, který uzná Izrael a Izrael uzná i Palestinu.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *