Nigel Farage: Neuvěřitelný návrh Ursuly von der Leyen globálního digitálního průkazu totožnosti (video)

Šéfka Evropské komise na summitu G20 v září navrhla vznik globálního digitálního průkazu, který by měl nahradit všechny cestovní pasy na světě a obsahoval by všechny údaje o jedinci, od očkovacího statusu, přes objem peněz v bance, až po osobní spotřebu a úroveň emisí CO2 a NOx produkovaných cestováním, pohybem a nakupováním!

Děsivý eurosociální kredit chce EU zavést již počátkem roku 2030 a systém by mohl fungovat po čase na celém světě!

Nigel Paul Farage

Bývalý vůdce Brexit party Nigel Farage vystoupil v americké televizi Fox News a varoval před neuvěřitelným návrhem, který na summitu G20 v Indii již minulý měsíc přednesla šéfka Evropské komise Ursula von der Leyen. Na summitu představila a prezentovala chystaný systém Evropského průkazu digitální identity (EUDI), který by měl platit od roku 2030 a měl by nahradit všechny doklady totožnosti všech 27 členských států EU, ale ne naráz.

Půjde to postupně v čase, jak budou lidem v EU končit platnosti jejich současných cestovních pasů a občanských průkazů, přičemž dojde postupně ke zrušení většiny dokladů v celé EU, jak minulý týden v této souvislosti informovala na tiskové konferenci právě Ursula von der Leyen. Všechny registry by měly být sloučeny do jedné super-databáze a vzniknout by tak měla mobilní aplikace, která by poskytovala informace o jedinci všem orgánům a organizacím v jednotném informačním systému.

Digitální průkaz by měl tedy mít v sobě doklad totožnosti, řidičský průkaz, cestovní pas, očkovací status, přístupy k bankovním účtům, hlášení o pokutách, hlášení o dluzích, zdravotní kartu jedince, očkovací kartu, lékové předpisy, objem vyprodukovaného CO2 a NOx, záznam o procestovaných kilometrech, informace o podnikání jedince, informace o katastru nemovitostí a informace o výpisu z rejstříku trestů.

Kdo se nenaočkuje, přijde o peníze, strhnou se mu z CBDC účtu jako pokuta. Nikam za trest nedojede, zablokuje se mu aplikace na jízdy.

Je to samozřejmě nástroj, kterým se má zamaskovat nasunutí eurosociálního kreditu do EU podle vzoru čínského sociálního kreditu.

Covidová éra globalistům potvrdila, že lidé jsou hnůj a jako ke hnoji se k nim lze chovat. Lidé se nechali dobrovolně ve jménu zdraví zterorizovat a následně zotročit do role nevolníků, kteří se nesmí nikam pohybovat, jenom z práce a do práce.

Bezhotovostní společnost a obyvatelstvo EU
v neofeudálním postavení ke globalistické eurošlechtě

Takhle to fungovalo v letech 2020 a 2021 a globalisté to sledovali a mnuli si ruce s úšklebkem, jak se jim to daří. Když přišla potom očkování, teror se zesílil a lidé už nesměli dokonce ani chodit do práce, pokud neměli test. Většina majoritní společnosti se nechala zotročit a dokonce tato svinstva nechala vpichovat i do vlastních dětí, protože globalisté si ověřili, že když je rodič debil, své dítě klidně zabije.

Proto si globalisté ověřili, že veřejnost lze ovládnout a kontrolovat, takže se přistupuje k plánu na likvidaci finanční hotovosti a na zavedení bezhotovostní společnosti, kde už nebudou potřeba ani hotové peníze, ani platební karty, protože za všechno se bude platit digitálním průkazem v mobilu. Ten bude propojený na bezhotovostní účet v bance, který se bude tvářit jako normální účet, ale s jedním rozdílem – peníze z digitálního účtu CBDC už v hotovosti v žádném bankomatu nevyberete.

Digitální měny centrálních bank totiž fyzickou podobu mít nebudou. Budou existovat jen elektronicky, úplně stejně jako dnešní kryptoměny, ale s tím rozdílem, že tyto digitální měny budou na rozdíl od kryptoměn důsledně centralizované pod správou centrálních bank. Přesně proto se Ursula rozjela na summitu G20 a navrhla systém EUDI upgradovat na globální systém pro všechny.

Světovým šéfem v zavádění CBDC je přitom Rusko, kde již v pilotním projektu platby digitálním rublem běží od září a v testovacím režimu probíhají vnitrostátní i zahraniční platby ve spolupráci s Čínou a Indií, které také chystají své CBDC v podobě digitálního juanu a digitální rupie.

Rusko je lídrem světové globalizace a všechny procesy, které v Rusku probíhají, jsou prováděny s cílem na odpis USA a Izraele. Ten proces běží ve spolupráci s Tureckem, Íránem, Čínou a s Arabským světem.

Pro globalisty není cílem likvidace Ruska, ale využití Ruska k likvidaci Pax Americana. Stejnou roli pro globalisty plní Palestinci a Arabský svět a nově skupina BRICS, které mají porazit Izrael a zničit ho způsobem, aby byl naplněn Holokaust 2.0 a globalisté by si tak mohli přivlastnit celou planetu v rámci okultních a potažmo exopolitických procesů řízení, které přesahují rámec běžné představivosti.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *