Předseda hnutí Republika Ing. Milan Uhrík, Ph.D.: Vyzývám vládu Slovenské republiky, aby urychleně jednala

Slovensko má čas jen do konce listopadu a poté se suverenitou ve zdravotnictví skončí. Rozhodovat o zdraví Slováků už budou jiní.

Aktivní Republika

Hnutí Republika se sice po volbách nestalo součástí našeho parlamentu a ani vlády, ale nezahálí a už nyní vytrvale pracuje na přípravách pro prezidentské volby a eurovolby, které se uskuteční v roce 2024. Na krajském sněmu 11.11. v Praze Republika přijala nové členy a na své facebookové stránce uvedla:

Čekají nás velké výzvy: prezidentské volby a eurovolby, do kterých chceme jít naplno. Vládu na Slovensku se už podařilo vyměnit, rozhodující však bude posílit hlas Slovenska i v Bruselu.

Šílené regulace z WHO. Máme čas jen do konce listopadu

Předseda Republiky Milan Uhrík vyzývá na sociální síti novou slovenskou vládu Roberta Fica, aby jednala ve věci WHO (Světová zdravotnická organizace), protože máme čas jen do konce listopadu (nejen Slováci a Češi, ale všechny členské země WHO). Podle Uhríka je třeba odmítnout nové šílené regulace, které WHO připravuje. Tak se vyjádřil ve svém facebookovém statusu.

Globalistům se zalíbila kontrola lidí během pandemie

Uhrík ve videu níže říká, že globalistům se zalíbila kontrola nad lidmi během pandemie a rádi by v ní opět pokračovali. Chtějí z toho zavést nový standard, dodává.

Děsivé změny

Rovněž vysvětluje, že by mohlo dojít k děsivým změnám.

Například doporučení WHO by neměla být nezávazná, ale povinná, protože s lidmi potřebují jednat jako se stádovým dobytkem tak, jako během covidu. Opatření mají být přijímána nejen při skutečné, ale i potenciální hrozbě, přičemž se nevyžaduje  nutnost souhlasu dotyčného státu. Státy se v článcích zavazují uznávat WHO jako jedinou autoritu a povinně následovat její příkazy.

Farmaceutické korporace chtějí získat kontrolu nad lidstvem

Milan Uhrík varuje, že WHO má mít přístup k přerozdělování zdravotnického materiálu, pomůcek a vakcín a že globalistické farmaceutické korporace chtějí získat kontrolu nad lidstvem.

Výzva pro vládu Roberta Fica

Předseda hnutí Republika vyzývá novou vládu, aby nové znění Mezinárodních zdravotních regulací (tzv. IHR WHO) odmítla:

Slovensko nesmíme nechat napospas globalistickým pandemickým korporacím, apeluje na vládu. Jinak jsme se suverenitou ve zdravotnictví skončili.

Pozn. Naší Pravdy: Podrobněji ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *