Dr. Paul Craig Roberts: Fauci přiznává – Protikovidová vakcína mRNA nefunguje

Bývalý hlavní zdravotnický poradce prezidenta USA, v letech 1984 až 2022 ředitel Národního ústavu pro alergie a infekční nemoci a současně též vášnivý obhájce očkování veškerého obyvatelstva Země proti Covidu 19 vakcínou mRNA, Anthony Fauci, přiznal, že vakcína NEFUNGUJE. Viz ZDE.

Špičkoví vědci z oboru zdravotnictví, kteří již od začátku varovali, že „vakcína“ je nebezpečná a neúčinná, byli a stále ještě jsou pronásledováni. A to i když důkazy, které pro svá tvrzení předkládají, svědčí o tom, že mají pravdu.

Nyní se do jejich řad postavil i sám Fauci

Otázkou je, proč tak učinil? Chce namísto mRNA, kterou si už nikdo nenechá píchnout, vytvořit náhradní produkt? Proč by však měl ještě někdo věřit dalšímu výrobku Big Pharmy (západní sdružení farmaceutických firem). Proč by měl znovu věřit lékaři, který jej pacientovi doporučí? Či zdravotnímu středisku, které jej bude propagovat? Či politikům, zvoleným hlavně díky finančním darům, které jim na volební kampaň neposkytl nikdo jiný, než právě Big Pharma?

ZDROJ (překlad Mgr. Lubomír Man)

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19 se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *