PhDr. Jiří Jaroš Nickelli: Jak slovenský soudce rozebral věrolomný Západ

Nedávno na jedné slovenské manifestaci emeritní předseda Nejvyššího soudu Slovenské republiky, pan Harabin, nesmírně přesně a výstižně charakterizoval postoj Západu ke Slovanům. Tento jejich postoj nazval rozeštváváním Slovanů k vzájemnému vraždění.

Doložil svůj náhled naprosto jednoznačnými příklady Jugoslávie na straně jedné a dnešní Ukrajiny na straně druhé. Z tohoto hlediska bránil úlohu českého a slovenského předáka pány Klause a Mečiara, jako jasnozřivé státníky, kteří pochopili záměr Anglosasů rozeštvat též Čechy a Slováky vzájemným sporem. Proto hájil pány Klause a Mečiara jako zachránce našich národů, a zdůraznil, že právě proto jsou tito státníci na „černé listině Anglosasů“, kteří je takto nechali hanobit služebními médii a politiky.

Co řekl JUDr. Štefan Harabin
nejen o osvobození Čechů a Slováků
Rudou armádou:

O útocích Západu na Slovany jsem již na stránkách Českých národních listů psal a každý si to zde může vyhledat. Stanovisko pana Harabina přesně odpovídá dějinnému vývoji útoků na Slovany a především na Rusko, které vždy bylo oporou a někdy přímo zachráncem západních a jižních Slovanů, naposledy ve II. světové válce. Bez sebeobětování vojsk SSSR ve prospěch malých Slovanů za II. světové války by státy jako Bulharsko, Polsko, Československo a Jugoslávie neexistovaly.

A že byly nyní rozbity státy jako Jugoslávie a rozdělilo se pokojně Československo (de facto z reakce před přímým rozbitím, takže i zde je možno hovořit o programovém rozbíjení Západem), že Polsko bylo znovu poštváno proti Rusku jako za II. světové války, že Ukrajina byla poštvána proti svým genetickým bratřím Rusům, to vše je podle pana Harabina velký programní zločin Západu, zejména Anglosasů a dodejme, i vždy angažovaných pangermánských vládních kruhů (nikoli Němci jako národním celkem).

S pohledem a svébytným rozborem pana emeritního soudce Nejvyššího soudu Slovenské republiky lze podle mne stoprocentně souhlasit. Nejen ideologie, ale především politická i vojenská praxe Západu, především Anglosasů, tomu nasvědčuje. Nakonec pan Harabin velmi trefně kritizoval českého premiéra, pana Fialu, za jeho empatii pro Anglii a Francii při Mnichovu, kdy podle něho pan premiér prohlásil, že postoj těchto velmoci, které ČSR předhodily do Hitlerova chřtánu, „chápe“. K tomu komentáře netřeba.

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *