Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 14.8.2023

V úvodu se V. Pjakin věnoval více než zvláštnímu jevu v poslední době v Rusku. Lidé, nezřídka i ve státních funkcích, urážejí a nenávidí Rusko, jak jen mohou.

Byl zmíněn případ právničky z Jekatěrinburgu. Všechny tyto případy mají jedno společné: lidé obhajující ruský národ, jazyk, vlastenectví atd. jsou trestáni ruským právním systémem. Tedy ve prospěch Západu. Případ z Jekatěrinburgu dokumentuje napadení 56-letým zmetkem na 11-letého kluka s politickým podtextem, aniž by byl za to potrestán dle platných ruských zákonů. A soudkyně, která se zastala agresora, byla za to dokonce povýšena ve funkci.

Z uvedeného plyne závěr: v Rusku je dovoleno beztrestně fyzicky útočit na ruské děti, navíc, pod ochranou ruské právní moci. Jinak řečeno, boj proti ruskému národu probíhá doslova na všech frontách, tedy i uvnitř Ruska. A sotva národ v onom výše uvedeném případě požadoval potrestání oné soudkyně za její postoj, státní moc rozhodla ve prospěch soudkyně tak, že byla naopak povýšena. Resumé? Ruské zákonodárství straní rusofóbii, straní boji proti ruskému národu. Doma  v Rusku. Ostatní již ve videu:

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *