Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 28.8.2023

V úvodu se V. Pjakin věnoval dotazu k nedávné oslavě státní vlajky v Rusku, jakož i k Putinově proslovu k trikolóře, v němž zaznělo, že se nejedná o vlajku Vlasova.

Pjakin k tomu řekl, že dějinná fakta jsou jasná: vlasovci bojovali pod vlajkou současné ruské trikolóry. Ruská, obecně sovětská vojska, bojovala pod rudou vlajkou. Tentokráte Pjakin neobešel smysl Putinových slov, protože ta byla plna cynismu a dějinné lži. A to až tak, že dokonce ani samotní ruští liberálové nedosahují úrovně Putinova vystoupení. Pjakin zdůraznil otřesnou skutečnost, že Putinův projev byl plný cynické nestydaté lži. Poradci Putina na poli dějin jsou kovaní rusofóbové, kteří se shlédli v ruském fašistovi Iljinovi, jenž si v ničem nezadá s ukraj. fašistou Banderou. Ruský fašista Iljin vítal válku Třetí říše proti SSSR. Byl to přece Iljin, kdo vítal vybudování ruské kolonie ve prospěch Západu. A v tomto duchu se nesl projev Putina ke Dni státní vlajky RF. (Pozn. Naší Pravdy: Pjakin však zbytečně omlouvá Putina, když zmínil, že projev mu napsali jeho poradci. Copak Putin tyto projevy si předem nepřečte?)

V další části svého vystoupení Pjakin správně zmínil, že pod rudou státní vlajkou bylo Rusko suverénním státem. Kdyby Rusko nepřijalo jako státní vlajku trikolóru, bylo by tomu tak i nadále. Jenže se stal opak, Rusko se změnilo v kolonii Západu. I proto Rusko znovu po mnoha letech zakouší hlad, chlad, hospodářský rozvrat, občanské války. Kdyby nepadl SSSR, nebyly by dvoje čečenské války, nebylo by ani války na Ukrajině, dokonce ani jinde ve světě by nebyly války, jako třeba v Jugoslávii, v Sýrii, v Libyi, v Iráku, v Afghánistánu. A není to ani zdaleka vina Západu, že se tak děje. Úrokové sazby CB RF to dokazují již po mnoho let (podrobněji ZDE).

A ještě Pjakin zmínil více než podivnou symboliku. 21. srpna 1942 byla na Elbrusu vztyčena faš. vlajka s hákovým křížem německými alpinisty. 22. srpna 2023 (21. srpen by zřejmě provokoval) necelý kilometr pod vrcholem Elbrusu byla rozvinuta ruská trikolóra o velikosti 4×11 metrů (podrobněji ZDE). Náhoda?

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *