Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 21.8.2023

V úvodu se V. Pjakin věnoval naprosto zásadnímu, avšak ve sdělovadlech opomíjenému faktu: Centrální banka RF (CB RF) zvedla úrokovou sazbu z 8.5 na 12 %. A v září, aby toho nebylo málo, bude repete.

První Pjakinova slova správně vyzvedla skutečnost, že CB RF neustále lže a pracuje s jediným cílem: zničit Rusko. Normální ekonomika vykazuje roční přírůstek HDP 3-5 %. Ne však v Rusku, tam jen 1 %. Dokud byl SSSR, úrokové sazby CB na Západě byly mnohem vyšší než dnes. Pádem SSSR však CB na Západě snížily úrokové sazby na 2, či dokonce 0 %, aby jeho ekonomiky rostly rychleji. Příčina?

Západní ekonomiky jsou ekonomikou první úrovně, zatímco v Rusku se jedná o koloniální ekonomiku, jež živí Západ levnými surovinami. PROČ? Proto, že Rusko nesmí nic vyrábět, musí jen poskytovat vlastní cenné suroviny Západu. V podstatě ZADARMO. Aby se toho dosáhlo, je nastaven směnný kurs valut tak, aby ruský rubl byl v zásadě bezcenný, což se také děje.

Ve výsledku to znamená, že ruský člověk doslova dře jako otrok, aby si vůbec vydělal na své bídné živobytí. To vše je v důsledku vysokých úrokových sazeb. Aby tomu tak nebylo, je nutné úrokové sazby nastavit na nulu, lépe na záporné úrokové sazby, jako je tomu např. v Japonsku, jako tomu bylo ještě donedávna i u ECB (Evr. centrobanka). Avšak v Rusku jsou úrokové sazby nastaveny natolik vysoko, aby ekonomika téměř nerostla, aby stagnovala. Ba co hůře, ekonomika Ruska se takto rozpadá, národ se mění v otroky ve prospěch dolaru a eura. (Pozn. Naší Pravdy: blíže k tématu ZDE)

Direktivním nařízením CB RF navíc, aby toho všeho nebylo málo, se nastavuje směnný kurs valut tak, aby ruský rubl byl v zásadě bezcenný. I proto má dnes amer. dolar cenu vyšší než 100 rublů. I proto má dnes obyčejná česká koruna cenu vyšší než 4 ruble. I proto ještě v sovětské době po smrti Stalina se zvedal směnný kurs dolaru k rublu, aby se uměle vytvářel nedostatek spotřebního zboží, aby se uměle vytvářel obdiv národů SSSR k Západu. O tom byla likvidace SSSR, tedy, aby se amer. ekonomika mohla pozvednout na vyšší úroveň. A protože velmi vysokou zadluženost USA a EU ruku v ruce s vysokou inflací nutno řešit, je zde domluva Západu s RF skrze úrokové sazby CB RF tak, aby inflace USA a EU se přenášela na bedra ruské ekonomiky.

Pozn. Naší Pravdy:

Z uvedeného tedy plyne naprosto zásadní závěr: ruská centrální, tedy státní banka, cíleně poškozuje ruskou ekonomiku, ve prospěch amer. dolaru, ve prospěch politiky USA. I proto se dějí „podivnosti“, jako např. „šlapání zelí“ ruské armády na Ukrajině (kterému očividně není konce), jako např. úmyslný krach mise kosmické sondy Luna-25. Indie, coby bývalá rozvojová země, tuhle kosmickou misi zvládla na jedničku, Rusko, coby bývalá světová velmoc č. 2, nikoli. Nic se neděje náhodně.

Ředitelka Centrální banky Ruské federace Elvíra Nabiullinová (* 29.10.1963, Ufa, Baškirie) od 24. června 2013. Zasloužilý ekonom Ruska. Státní poradce Ruské federace 1. třídy (2002). Ruský státník a politik na vrcholu pyramidy ruské státní moci, na úrovni ruského prezidenta. Elvíra Nabiullinová se stala první ženou v čele Centrální banky země, která vstoupila do G8. Ruský prezident Vladimír Putin Elvíru Nabiullinovou jmenoval 18.3.2022 již potřetí.

Vše plyne z jediného centra, tedy z CB RF, jejíž ředitelkou je Elvíra Nabiullinová, ve své podstatě šedá eminence ruské zrádné politiky, skrze politiku vrcholu pyramidy státní moci, tedy skrze ruskou Centrobanku. Bohužel, ačkoli Valerij Pjakin jinak vcelku vysoce správně a gramotně zvládá celý svůj seriál vystoupení, v jedné, avšak klíčové věci, trvale neříká svým posluchačům pravdu: velezrádkyni Ruska Elvíru Nabiullinovou třikrát po sobě (!) jmenoval ruský prezident Vladimír Putin, nikoli kdokoli jiný! Ředitelka CB RF Nabiullinová nikdy a nikým (!) nebyla volena. Tohle však Pjakin trvale zamlčuje.

Ostatní již ve videu (v úvodu je skvěle vysvětlen původ ruské trikolóry, velezrádná role generála Vlasova, jakož i Borise Jelcina):

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *