Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 4.9.2023

V úvodu se V. Pjakin věnoval protiruskému článku ředitele Institutu USA a Kanady Valerije Garbuzova, který byl posléze své funkce zproštěn.

Článek Garbuzova dokumentoval, nakolik zrádci, vlasovci a fašisté jsou infiltrováni v řízení ruského státu. Proč? Protože lidé jako Garbuzov tvrdí, že Rusko nemá právo být suverénním státem. Ostatně, takto nejen on se vyjadřovali i jiní. Podle Garbuzova 250 let dějin USA znamená více, než tisíc let dějin Ruska a Číny. Zajímavý poznatek: země Třetího světa nemají rády Čínu, protože ta přejímá metody USA. To jest, tyto země odmítají čínskou kolonizaci jako záměnu amer. kolonizace.

V souladu s tvrzením Garbuzova ruský národ nemá právo na nic, zatímco národy USA jsou bohem vyvolené, a proto dominují celému světu. A tento Garbuzov spoluvytvářel státní politiku RF obdobně, jako tomu bylo i v pozdním SSSR, kdy politika glasnosti uznávala jen vedoucí roli USA ve světě, jen vedoucí úlohu Západu i pro samotné Rusko. A toto se dělo pod taktovkou KGB a ÚV KSSS. Výsledek? Doslova děsivý, neboť se razila nová politika ve smyslu, že netřeba vyrábět v Rusku letadla, spotřební zboží atd, když to všecko je lepší kupovat na Západě. Proč?

Aby se Rusko stalo surovinovým zdrojem pro Západ. Přesně v souladu se slovy Margaret Thatcherové, že k tomu v Rusku stačí všehovšudy 15 miliónů obyvatel. A Čubajs k tomu řekl, že živit Rusy je nerentabilní, proto musí ekonomicky nečinní Rusové vymřít. S tím vyvstává otázka výměny státní vlajky RF, jak už v minulosti Pjakin nejednou zmínil.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *