Neočkovaný Srb Novak Djokovič vyhrál US Open 2023, když porazil očkovaného Rusa Daniila Medvěděva (video!)

Zcela bezdůvodná segregace neočkovaných, jejíž obětí se v Austrálii a USA stal také tenista Novak Djokovič, byla zaváděna právě především v zájmu firem jako Pfizer či Moderna, které na genových injekcích velmi slušně vydělaly.

Vítěz turnaje US Open 2023 neočkovaný Srb Novak Djokovič

Mnohé celebrity a politici pak dělali Big Pharmě reklamu, když si před kamerami nechávali aplikovat vitamínové injekce, nicméně jejich „ovečky“ to záhy podnítilo k tomu, aby si šly stoupnout do fronty na „bezpečnou a účinnou“ vakcínu zcela jiné šarže, než jaké se dostávaly prominentům.

Ovšem Djokovič se tohoto divadla odmítl účastnit a dal najevo, že ze zásady se odmítá stát obětí experimentu (či si zaplatit falešné potvrzení jako mnoho jeho kolegů).

Neočkovaný Novak Djokovič nyní vyhrál US Open počtvrté – a poprvé od roku 2018. Ve finále porazil ve třech setech očkovaného Rusa Daniila Medveděva.

Je to Djokovičův 24. grandslamový titul, který věnoval basketbalové legendě Kobe Bryantovi. Po výhře si na hřišti klekl a rozplakal se.

Ruský tenista Daniil Medvěděv blahopřeje k vítězství ve finále turnaje US Open 2023 Srbovi Novaku Djokovičovi.

Loni Djokovič v New Yorku nestartoval, protože nebyl očkován proti Covidu. Je známo, že už léta dělá vše pro to, aby zůstal fit a zdravý. Následně nová světová jednička odhalila, že nemá v úmyslu v dohledné době skončit. V červnu musel přenechat první místo světového žebříčku Španělovi Carlosi Alcarazovi.

Zajímavý detail: Turnaj sponzorovala společnost Moderna.

Novak Djokovič měl poslední dva roky zakázáno účastnit se US Open, protože se odmítl zúčastnit experimentu. Nyní vyhrál US Open počtvrté.

Skutečnost, že Moderna byla hlavním sponzorem tohoto turnaje, činí jeho vítězství o to triumfálnějším…

Slovanka

Pozn. Naší Pravdy:
K morálce srbského tenisty Djokoviče čtěte, prosím, ZDE.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *