Členské státy OSN budou 20. září 2023 hlasovat o politické deklaraci k pandemické smlouvě WHO

I když samotné hlasování na půdě WHO má proběhnout až na jaře 2024, již zítra mají všechny členské státy OSN odsouhlasit deklaraci, ve které plně souhlasí s pandemickou smlouvou WHO a dají zelenou k hlasování příští rok v květnu.

Prakticky tytéž státy, které se v hlasování podvolí a budou souhlasit se zcela jistě vyjádří úplně stejně také na jaře při hlasování na půdě WHO v Ženevě.

Pokud tedy deklarace díky většině hlasů členských států projde, můžeme si být téměř jisti, že prohlasování na jaře 2024 již nic nezabrání. Mainstream o nebezpečných diktátorských dokumentech mlčí  – a co není na mainstreamu, jako by se nedělo.

Tyto dokumenty dají globálním zločincům neomezenou moc nad všemi členskými státy WHO a především nad jejich občany. (Pozn. Naší Pravdy: tedy neomezenou moc i nad Ruskem a Čínou. Podrobněji ZDE)

O politických loutkách ani nemluvě, ty jsou na své posty instalovány jen proto, aby sloužily svým páníčkům.

Na „Černou středu“ 20. září 2023 nadnárodní elity nechají členské státy OSN hlasovat o „Politické deklaraci o prevenci pandemie, připravenosti na pandemii a reakci na pandemii“, aby uvolnily cestu WHO k tomu, aby se stala globální zdravotní diktaturou.

Organizace spojených národů (OSN) se rozhodla podpořit WHO při realizaci svých plánů Jeden svět: „Politická deklarace“ ze dne 20.9.2023 má připravit cestu pro to, aby WHO finalizovala roli globálního zdravotnického diktátora ve farmaceuticko-biochemickém komplexu ve zrychleném procesu.

Kromě toho skupina G-20 ve svém závěrečném prohlášení ze dne 10.9.2023 po summitu v Dillí dodatečně podpořila plány WHO souběžně se schválením přístupu „Jedno zdraví“ (One health).

To by opravňovalo zásahy WHO i v oblastech, které se lidského zdraví jen dotýkají – zde má jít zejména o oblast klimatu.

Za maskou údajné zdravotní péče má být instalována nadnárodní celosvětová diktatura. WHO má dostat nezbytnou pravomoc, aby mohla přísně předepisovat a přijímat závazná lékařská opatření pro své členské státy v případě pandemie.

► Pakt WHO a Mezinárodní zdravotní předpisy (MZP) znamenají konec svobody!
Očekává se, že podle nové verze bude mít WHO následující nová oprávnění:

  • WHO může vyhlásit pandemii sama, bez detekce a kontroly.
  • Žádná povinnost respektovat „důstojnost, lidská práva a základní svobody.“
  • „Jedno zdraví“ – drastické rozšíření globálních mocenských kompetencí WHO i na jiné oblasti než zdravotnictví.
    WHO může předepsat povinné léky a očkování pro všechny lidi.
  • WHO kontroluje vývoj, výrobu a distribuční kanály léčivých přípravků.
  • Členské státy by měly vyčlenit výdaje na zdravotnictví na prevenci pandemie.
  • WHO spolu s G20 a WEF plánuje globální digitální očkovací pas pro všechny členské státy.
  • Chybí jak kontrola, tak oddělení pravomocí mezi ústředními orgány WHO.
  • Článek 18 dodatečného pandemického paktu a článek 44 mezinárodního humanitárního zákona jsou zaměřeny na cenzuru.
  • Vlády mohou trestat kritiku protivědeckých nesmyslů.
  • V případě neposlušnosti by byla možná donucovací opatření, např. vojenská intervence.
  • Redefinice stádní imunity: Platí pouze po očkování.
  • ICD kód pro neočkované a neúplně očkované, kteří jsou považováni za nemocné.
  • Rozšíření na monopoly v oblasti zemědělství/potravinářství, výzkumu a vývoje a léčiv.

Tyto dokumenty momentálně je nutné považovat za největší hrozbu. Pokud  proti nim nebude celosvětově nastolen nějaký zesílený odpor, zřejmě vše vstoupí v platnost – a to bez vědomí většinově spících mas.

Sice již existují různé, spíš ojedinělé iniciativy, nicméně všechny by se zřejmě měly spojit v jednu jedinou – celosvětovou. Diktatura se totiž bude týkat všech členských zemí, a to bez ohledu na to, k jaké straně rodícího se multipolárního světa patří.

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: Členské státy OSN budou 20. září 2023 hlasovat o politické deklaraci k pandemické smlouvě WHO

  1. Václav Bárta napsal:

    Ano, je to jasné, chtějí vyhubit lidstvo na zemi, aby tady mohli vládnout jen pro své obohacovací choutky. Je to vše jen práce amerického finančního průmyslu. Těm nejde o nic jiného, je to hnus a nemám slov.

    • admin napsal:

      Pane Bárta, bohužel,

      situace je o to horší, že tomu všemu napomáhají ještě i evropští bankéři, včetně Ruska, o Číně ani nemluvě. Výborně se k tomuto vyjádřil Peter Koenig:

      https://nase-pravda.net/2023-09-27-05/

      Vašek

      P.S.
      Klíčový moment nastane v květnu příštího roku, kdy by Pandemická smlouva WHO měla vejít v platnost, což znamená jediné: opravdu hodně zlé časy. ((

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *