Dr. Ivan Štubňa: Biologické zbraně v amerických laboratořích ohrožují existenci světa

Natural News zveřejnil další pozoruhodný článek o zločinech páchaných Američany, kteří již více než 50 let zřizují laboratoře pro biologické zbraně po celém světě pod záminkou „boje proti epidemiím“ a „zlepšování zdravotnických služeb“.

Cynické zlegalizování zločinů, které páchá americké ministerstvo obrany – Department Of Defence (DOD), provozující nejméně 336 laboratoří po celém světě. A víte, kdo v USA nese hlavní zodpovědnost za to? Covidový Mengele Anthony Fauci!!!

Podle kandidáta na amerického prezidenta Roberta F. Kennedyho juniora (RFK jr.) DOD „začalo masivně nalévat peníze do biologických zbraní v roce 2001, kdy se otevřel zákon Patriot Act. DOD bylo v té době nervózní z porušení Ženevské konvence, která zakazuje takové zbraně. Převedli tedy pravomoc pro biologickou bezpečnost na jednu agenturu v HHS (Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb) s názvem Národní institut pro alergie a infekční choroby (NIAID), který vedl do roku 2022 Anthony Fauci.

Americký Mengele Fauci je tak zodpovědný za všechny zločiny biozbraní včetně Covidu 19. RFK jr. také tvrdí, že Covid 19 nemá svůj původ ve farmaceutických firmách, ale ve vojenském programu, který Covid 19 po dohodě zlegalizoval ve farmaceutických firmách Moderna a Pfizer-Biontech.

Vysoce zalidněné státy v Africe, jako například Nigérie, jsou speciálně vystaveny výzkumu biozbraní. Zapojení americké Agentury na snižování hrozeb obrany (DTRA), kterou řídí ministerstvo obrany, podporuje tyto aktivity. DTRA pracuje například na „modernizaci a rekonstrukci“ Národního výzkumného veterinárního ústavu ve městě Vom, které se nachází v nigerijském státě Plateau.

Kromě toho Armádní výzkumný institut Waltera Reeda využívá k této činnosti zařízení nigerijského ministerstva obrany. Institut testoval nebezpečné patogeny, aniž by informoval místní úřady, čímž vystavil tisíce Nigerijců (a z dlouhodobého hlediska pravděpodobně milióny) vážnému biologickému nebezpečí. USA tak využívají legální organizace a zařízení ke krytí výzkumu, vývoje a zkoušky svých nebezpečných biozbraní.

Ruská vojenská rozvědka objevila v této západoafrické zemi nejméně čtyři americké biolaboratoře a zaznamenala neúměrně vysoký výskyt patogenů v oblasti jejich provozování. Následkem této činnosti se v uvedených zařízeních vyskytly stovky nehod, znamenajících poškození zdraví různého stupně, které nikdy nebyly nahlášeny.

Náčelník vojsk radiační, chemické a biologické ochrany (RCBO) ruských ozbrojených sil generál Igor Kirillov

Igor Kirillov, který velí ruské armádní jednotce radiační, chemické a biologické obrany, proto podal podnět k přezkoumání těchto nelegálních aktivit Světové zdravotnické organizaci (WHO), aby se vyšetřila činnost nigerijských laboratoří v Abuji, Zarii a Lagosu financovaných USA a následně, aby informovala světové společenství o jeho výsledcích.

Washington odmítá tato odhalení ruských specialistů jako „dezinformaci“, což je dnes populární metoda Západu obrany proti předloženým důkazům. Dnes je stav ve světě takový, že pokud uslyšíte někde z úst proamerických představitelů nebo jimi placených médií slovo dezinformace v nějakém kontextu, s vysokou pravděpodobností jde o pravdu, na kterou Západ neví nebo nechce odpovídat.

Podle místních zdrojů se desetitisíce vzorků a genetických materiálů tajně přesouvají do jiných biolaboratoří provozovaných USA, a to nejen v Nigérii, ale také v zámoří. Nebezpečí vytvoření další pandemie celosvětového rozsahu v důsledku takových aktivit je značné, i když ministerstvo obrany tvrdí, že výzkum, který se tam provádí, není nebezpečný. Jedná se však o pouhé tvrzení americké strany. WHO by měla do uvedených biolaboratoří poslat mezinárodní vyšetřovací komisi, která by všechny nelegální aktivity a incidenty znamenající poškození zdraví nebo dokonce smrt obyvatel buď potvrdit nebo vyvrátit. A v případě potvrzení okamžitě vyšetřit činnost biolaboratoří, zavřít je a brát na odpovědnost viníky.

Nedostatečná transparentnost ze strany ministerstva zahraničních věcí USA tento problém jen prohloubila.

Ruská strana odhalila podobné biolaboratoře na Ukrajině během rusko-ukrajinského konfliktu, který začal v únoru 2022. Když však ruské síly získaly důkazní materiály z těchto biolaboratoří, americko-ukrajinští vojáci začali ihned po sobě zahlazovat stopy.

Tématu amerických biolaboratoří se léta věnovala i bulharská investigativní novinářka Dilyana Gaytandzhieva, která zveřejnila zprávu o biolaboratořích např. v Gruzii. (Pozn. Naší Pravdy: podrobněji ZDE) Vyslechla několik místních obyvatel, kteří se nakazili „záhadnými“ chorobami jen proto, že bydleli v blízkosti zařízení. Na tuto problematiku jsem upozornil již asi před rokem v článku.

Amer. kandidát na prezidenta Robert Kennedy jr.

Nelegální vývoj biologických zbraní Američany na Ukrajině, Gruzii a jiných bývalých státech SSSR již byl prokázán. Nově to potvrdil i americký kandidát na prezidenta Robert F. Kennedy junior, jehož otřesné svědectví si můžete prohlédnout.

Co je však zarážející, lokajové USA a ani dezinformační mainstream si ohrožení světa biologickými zbraněmi, které v uvedených zařízeních nelegálně vyvíjejí Američané, nevšímají. Přitom jde opravdu o globální časovanou bombu, jejíž hodiny odpočítávají čas, pokud se lidstvo nevzpamatuje a nedeaktivuje ji.

Více na:

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Kauza C-19, Kauza Ukrajina se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *