Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 26.2.2024

V úvodu zazněla slova o tom, že franc. prezident Macron z bezp. důvodů nechce se dostavit do Kyjeva (odmítl tak 11. února), zatímco ostatní pohlaváři z celého světa se ničeho nebojí a do Kyjeva jezdí vlakem z Polska.

Pjakin zmínil, že Macron se zřekl návštěvy Ukrajiny po rozhovoru V. Putina s amer. novinářem T. Carlsonem v Moskvě. A vše je spojeno s faktem hrozby rozpoutání 3. světové války, tedy s použitím jaderných zbraní. Vinu za tento stav Pjakin svedl na ruskou elitu, která slouží amer. zájmům. Dokladem tohoto je fakt, že voj. účast RF na Ukrajině trvá již přes dva roky, aniž by došlo k pokroku z voj. hlediska.

Jinak řečeno, válka se vede na Ukrajině tak, aby byla pro Rusko krvavá a nekonečná. Avšak poslední voj. úspěchy Ruska způsobily, že Západ již pochopil, že konečná porážka Ukrajiny je již jen otázkou času. I proto Západ svá velvyslanectví z Kyjeva evakuoval spěšně do Lvova. Zrada proamer. elity v ruském vedení je zřejmá, neboť ve výsledku Rusko ukraj. vojska i veškerou infrastrukturu max. chrání.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Kauza Ukrajina, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *