Setkání koalice „STAČILO!“ s občany Vsetína 15. března 2024

V páteční podvečer 15. března 2024 ve Vsetíně proběhlo v místním Domě kultury setkání vedení koalice „STAČILO!“ s občany. Setkání se neslo ve velice přátelském ovzduší.

Za vedení koalice „STAČILO!“ vystoupili předsedkyně KSČM Kateřina Konečná, zdrav. sestra Petra Rédová, blogger Daniel Sterzik (Vidlák) a místopředsedkyně KSČM Marie Pěnčíková. Lze říci, že všechna vystoupení byla vysoce přínosná, zejména avšak přednes Petry Rédové.

Bylo totiž vyřčeno to, co se dnes jaksi nenosí, tedy, že kdyby starší pokolení nevybudovala tuto zemi, aby národ měl vůbec kde bydlet, aby měl kam posílat své děti do škol atd, současné mladé pokolení by sotva mohlo existovat.

Předsedkyně K. Konečná naprosto skvěle popsala zrádnou politiku nejen Fialovy vlády, ale také činy českého prezidenta P. Pavla, zejména ve vztahu k sudetské otázce, ruku v ruce s tím i ke kauze Lichtensteinů, což, konec konců, má dějinnou souvislost s 85. výročím obsazení českých zemí okupačními vojsky nacistického Německa 15. března 1939. A právě v souvislosti s 15. březnem 1939 padla v sále vset. DK výrazná slova ohledně 25. výročí vstupu ČR do NATO 12. března 1999, na samém prahu zahájení bombardování Srbska. A bylo zmíněno i nadcházející 20. výročí vstupu ČR do EU v souvislosti s hrozbou zničení národních ekonomik jednotlivých členských zemí skrze obludnou politiku Green Dealu.

Naše Pravda


Místopředsedkyně KSČM ing. Marie Pěnčíková s jedním z občanů města Vsetína.

Předsedkyně KSČM ing. K. Konečná a Petra Rédová z vedení koalice STAČILO!

Předsedkyně KSČM ing. K. Konečná před vsetínskými občany v sále místního Domu kultury.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Balzám na duši se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *