Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 1.4.2024

V úvodu se Pjakin věnoval otázce, proč USA vnucují celému světu ideu, že teror v Krasnogorsku zosnoval a spáchal ISIL, tedy Islámský stát v Iráku a Sýrii.

Rozpor však zní takto: v minulosti ISIL vydával prohlášení jednou a dost. Ale tentokráte je jaksi vše jinak. Údajná prohlášení ISIL jsou vydávána opakovaně. To je však v rozporu s faktem, že samotný ISIL již delší dobu nepůsobí, pokud nemá za zády podporu USA. Jinak řečeno, za každou teror. organizací stojí konkrétní stát, jeho tajné služby. (Pozn. Naší Pravdy: podrobněji ZDE) Vzniká tak zásadní otázka, zda ISIL, jenž navázal s banderovci na Ukrajině těsné vztahy již před roky, zapůsobil ruku v ruce s banderovci i v Krasnogorsku? Jsou to ti samí bojovníci ISIL, jako ti ze Sýrie, kteří se léčí v Izraeli? Kteří jsou cvičeni v Libyi? Je známo, že USA svými vrtulníky převezly velitelský sbor ISIL ze Sýrie do Afghánistánu, když utrpěl jednu porážku za druhou ze strany Sýrie a Íránu.

V další části svého vystoupení Pjakin zmínil vysoce závažnou věc. Státy NATO mj. proto si troufají na Rusko, jelikož prozápadní ruská elita činí vše pro to, aby NATO byl dobře zásoben ruskými surovinami, nejen ropou a plynem (podrobněji ZDE). Ve výsledku to znamená, že země NATO jsou neochvějně přesvědčeny o nevyhnutelnosti obsazení Ukrajiny vojsky NATO, aniž by cítily jakékoli obavy z tohoto kroku. PROČ?

Z absolutně závažného důvodu: Rusko NIKDY se neodváží vojensky zasáhnout proti NATO, neboť vládnoucí ruská oligarch. elita má své bohatství uloženo na Západě, má tam i své rodiny. Ostatně,  tohle dokládá fakt, že válka na Ukrajině je vedena tak, aby Ukrajina nikdy neprohrála (podrobněji ZDE). To samé se týká pobaltských republik. Čím více jejich vlády boří pomníky rudoarmějcům, čím více organizují pochody proněmeckých veteránů, tím více je ruská dolarová elita podporuje ekonomicky.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Analytika, Politika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *