Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 27.2.2023

V úvodu se Valerij Pjakin vyjádřil k Putinově poselství Federálnímu shromáždění RF. Avšak Putinovo vystoupení bylo vysíláno v celém západním světě s tím, že z jeho obsahu bude vyplývat nadcházející sled událostí.

Rusko tak převzalo iniciativu ve světovém dění. Dále Pjakin zmínil Smlouvu o omezení strateg. zbraní, nakolik Rusko odstoupilo od smlouvy s tím, že návrat zpět přichází v úvahu jen tehdy, budou-li započítány do amer. hrozby také jaderné síly Británie a Francie, neboť ty působí zajedno s USA. Takže smlouva musí obsahovat toto zohlednění sil Británie a Francie. Avšak zrádná složka ruské reprezentace Putinovo vystoupení velkoryse přehlíží, když tvrdí, že Rusko musí dodržovat svá omezení  jaderných sil jednostranně, i když Západ od smlouvy ustoupil.

V další části se Pjakin věnuje důležitému čínskému návrhu na vyřešení ukrajinské války s tím, že Rusko na válečném poli Ukrajiny zároveň řeší závažný problém Číny a Tchaj-wanu. Avšak navzdory tomu Čína projevuje vůči Rusku drzost v podobě 12-bodového plánu, jenž Rusko musí splnit, aby válka na Ukrajině skončila. Což odpovídá tomu, kdyby Rusko sepsalo 12 bodů plánu, který musí Čína splnit, aby se normalizovaly její vztahy  s Tchaj-wanem. Ostatní již ve videu.

Pozn.: zvuk zapněte pod oknem videa vpravo dole (ikona s přeškrtnutým reproduktorem)

Blíže v rozhovoru ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 27.2.2023

  1. criminal napsal:

    I urge you steer clear of this site. My personal experience with it has been nothing but frustration along with suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, look for an honest platform for your needs.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *