Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 17.7.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval obilní dohodě a dále opětovnému útoku na Krymský most. Obilní dohodu Ukrajina potřebuje, aby mohla za utržené peníze dostávat zbraně.

Protože obilí v ukraj. sýpkách je nezřídka staré a tudíž nepoužitelné pro potravinářské účely, Ukrajinci staré obilí nabízejí za sníženou cenu jako palivo do kotelen. Navíc, obilní dohoda pro Ukrajinu je důležitá i proto, aby lodě vezoucí obilí mohly na zpáteční cestě dovážet zbraně a munici. To je hlavní smysl obilní dohody pro Ukrajinu.

A co je mnohem horší. Generální štáb RF činí vše pro to, aby týl ukrajinských vojsk nebyl nijak omezen, aby mohl zásobovat svá vojska vším potřebným. Neuvěřitelné, leč pravdivé. To se dá snadno doložit tím, že ruská armáda NIKDY nezaútočila na dopravní a zásobovací jednotky ukraj. armády. Proto ne, aby ukraj. armáda měla volné ruce na frontální linii v boji proti ruským vojskům. Tragédie. A činnost vlasovského generála Gerasimova to potvrzuje doslova na každém kroku. PROČ? Neboť odvolává z velitelských pozic nejúspěšnější velitele, ba co hůře, mnohé nechává dokonce uvrhnout do vězení. To je jednoznačně již na první pohled otevřená ZRADA RF. Absolutně. Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Kauza Ukrajina, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *