Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 2.10.2023

V úvodu se V. Pjakin věnoval kanadskému parlamentu a jeho případu s bývalým vojákem divize Halič SS Jaroslava Huňky, který, navzdory svému věku 98 let, podporuje i dnes Ukrajinu v boji proti Rusku.

Pjakin zmínil, že celá akce v kanadském parlamentu s Huňkou byla předem řádně připravena. V návaznosti na to Pjakin zmínil děsivou skutečnost, nakolik jsou západní představitelé až neuvěřitelně špatně vzděláni, když neznají naprosto základní věci o tom, o čem se vyjadřují. Například, jak je možné, že západní představitelé nevědí o tom, že v USA žije ani ne 5 % obyvatel planety, avšak spotřeba světových surovin a energií v USA činí až 50 % + 40 % světového odpadu! Tohle je přece děsivý nesoulad s ostatním světem, o kterém západní nevzdělanci buďto doopravdy nevědí, anebo nechtějí o tomto se nijak zmiňovat!

Pjakin dále zmínil vládu gerontokracie v USA i v Kanadě. Mj. se tak děje i proto, že staré pokolení je posledním ještě dostatečně vzdělaným pokolením, např. Biden se svého času setkal i s Brežněvem, kdežto dnešní mladí politici již ani netuší, o kom je vůbec řeč. Konec konců, nejen v Kanadě se adorují SS vojska, ale také v Pobaltí, dokonce již celých 30 let, kde každoročně probíhají voj. přehlídky legionářů SS. A Západ se k tomu stavěl a nadále staví naprosto blahosklonně.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *