Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 30.10.2023 aneb Centrální banka RF záměrně ničí ruskou ekonomiku

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval dalšímu zničujícímu kroku ruské Centrobanky vůči ruské ekonomice pod vedením Elvíry Nabiullinové: od 27. října byla zvýšena úroková sazba ze 13 na 15 %.

Pjakin správně ohodnotil slova vedení CB RF jako bludy. Tedy, když toto vedení tvrdí, že vyšší úrokové sazby bojují proti inflaci v ruské ekonomice. Jinak řečeno, politika CB RF má jediný smysl: co nejvíce brzdit výrobu v RF, aby se tak vycházelo vstříc Západu, především USA.

Pjakin zmínil fakt, že během posledních 200 let v souvislosti s elektrifikací a mechanizací ve výrobě HDP ročně rostl o 3-5 %. Pjakin správně vyzdvihl vysoce závažný fakt, že západní ekonomika proto po rozpadu SSSR nabírala obrátky, protože úrokové sazby tamějších centrobank byly vesměs na nulové úrovni.

V souvislosti se zničující vlastizrádnou politikou ruské centrobanky vyvstává naprosto zásadní otázka: vědí řídící politické struktury RF, o čem je zde řeč? 10. října ředitelka CB RF E. Nabiullinová vystoupila v ruském parlamentu se zásadní řečí:

CÍLEM RUSKÉ CENTROBANKY JE ZÁCHRANA EKONOMIKY USA PROSTŘEDNICTVÍM NIČENÍ RUSKÉ EKONOMIKY. RUSKO MUSÍ SLOUŽIT USA JAKOŽTO SUROVINOVÝ ZDROJ VE PROSPĚCH USA. DÍKY TOMU MUSÍ USA MÍT I NADÁLE MOŽNOST PROVÁDĚT SVOU POLITIKU VE SVĚTĚ.

Ředitelka Centrální banky Ruské federace Elvíra Nabiullinová (* 29.10.1963, Ufa, Baškirie) od 24. června 2013. Zasloužilý ekonom Ruska. Státní poradce Ruské federace 1. třídy (2002). Ruský státník a politik na vrcholu pyramidy ruské státní moci, na úrovni ruského prezidenta. Elvíra Nabiullinová se stala první ženou v čele Centrální banky země, která vstoupila do G8. Ruský prezident Vladimír Putin Elvíru Nabiullinovou jmenoval 18.3.2022 již potřetí. Elvíra Nabiullinová nebyla NIKDY NIKÝM volena! Není podřízena ŽÁDNÉMU orgánu RF, je přímou vykonavatelkou politiky soukromé amer. centrobanky FED!

Ředitelka CB RF E. Nabiullinová 10. října v ruském parlamentu tohle vyřkla natvrdo, aniž by to jakkoli tajila! Nabiullinová mj. řekla, že politika ruské Centrobanky má za cíl rozbít ruskou ekonomiku, především průmyslovou výrobu tak, aby ruská ekonomika obdržela hlavní úder v únoru 2024, tedy v předvečer prezidentských voleb v Rusku.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Politika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *